20 Kasım 2013 Çarşamba

PRENSİMİZ 1 YAŞINDA PART #1


10 Kasım 2012 (10.11.12) hayatımızın dönüm noktasıydı.Oğlum sürpriz yaparak erkenden çıkageldi bir gün.Ve hayatımız tamamen değişti.Ne kadar kendimizi hazırladığımızı sansak da gerçekler bunlar değilmiş :)
Bir anda kendimizi bir koşturmanın çabalamanın içinde bulduk.Zaman zaman delirmenin eşiğine geldik tabi ki :) ama çoğu zaman mest olduk oğlumuzun sevgisiyle.Bize bakması,ilk kelimeleri,ilk gülümsemesi,emeklemesi falan filan derken paşamız 1 yaşında oldu bile.
Biz de sevdiklerimizle kutladık bu özel günümüzü.Ve bol bol fotoğraf çektik :)

Doğum günü menümüz şöyleydi

Yoğurtlu patates-havuç
Patates salatası
Mercimek köftesi
Dere otlu poğaça
Kıymalı börek
Zeytinli poğaça
Sarma

Ağlayan kek
Muhallebili kadayıf
Pasta
Bonnyfood'tan bir sepet




Pastamızın modelini instagramda görmüştüm.Özsüt ile konuştuğumda yapabileceklerini söylediler.Gerçekten tadı ve görüntüsü çok güzel bir pasta olmuştu.Ama ama ama gelin görün ki pasta İstanbul'dan çıkıp Çorlu'ya gelene kadar neler yaşadıysa artık taç kısmı eriyip biraz yamulmuştu :( neyse dedik bu da nazarlığımız olsun :)


Doğum günü çocuğu ve ailesi :)


El emeği kurabiyelerim :)



Süslemelerin hepsini keyfekedersaatlerim adlı blogdan aldım.Blogda çok güzel doğum günü temaları var.Sağ olsun Pınar hanım hazırlayıp ekliyor güzel güzel fikirler :) Giray prens anlamına geldiği için prens temalı bir doğum günü partisi hazırlamak istiyordum.Tam da hayal ettiğim gibi süslemeler bulunca çok mutlu olmuştum :) Tekrar çok teşekkürler.

Ve tabi ki bu güzel fotoğraflar için ylndesign'a çok teşekkür ediyoruz.Tüm parti onun sayesinde ölümsüzleşti :)



8 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Siz, masanız, pastanız her şey çok güzel görünüyor. Prensinizin doğum günü kutlu olsun. Umarım hep birlikte sağlıklı, mutlu nice nice yıllar geçirirsiniz =)

Pınar Karacasu dedi ki...

Herşey çok güzel olmuş, benim katkım minicik, esas annenin emeklerini görüyorum burada :))) Nice güzel yıllarını görün Giraycığın...

Unknown dedi ki...

Tugba'cigim cok tesekkur ederim :)

Pinar hanim tekrar tesekkurler hem emekleriniz hem guzel dilekleriniz icin

Unknown dedi ki...

SİBEL HANIM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ BUNA BENZER BİŞEY BENDE DENEMEK İSTİYORUM AMA BİDE YILDIZ EKLEYEREK DENEYECEĞİM MERAK ETTİĞİM ACABA BUNLARI ÇIKTI ALIRKEN NERDEN ALDINIZ KOPYALAMA MERKEZLERİNDENMİ ALDINIZ EĞER KENDİ MAKİNAMIZDAN ÇIKTI ALIRSAK KARTUŞU ÇOK YERMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRDE PINAR HANIM KARTONA ALABİLİRSİNİZ DEMİŞ NASIL DURUYOR ACABA

Unknown dedi ki...

Merhaba
Evet baski merkezinde cikarttim. Hem kalin kagitta daha guzel durdugu icin hem de renklerin daha canli olmasi icin. Baski merkezlerinde cesitli kalinlikta kagitlar var. Ve fiyatlari da gayet uygun aslinda. Kendiniz cikti alsanizda olur tabiki ama parlak kalin kagitta daha guzel duruyor :)

Unknown dedi ki...

Her sey cok guzel gorunuyor emeginize saglikpinar ablayla tanisma firsatini buldugim icin cok mutluyu :-)

Unknown dedi ki...

Emeginize eljnize saglik hersey cok guzel pinar ablayla yuzyuze tanismanin mutlulugu icindeyim

Unknown dedi ki...

Aa ne mutlu size :) Pinar hanim sayesinde tam istedigim gibi bir parti oldu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...