22 Mayıs 2013 Çarşamba

FİKİRDENK



İnstagramda karşılaştığım sitelerden biri fikirdenk oldu.Bu sitenin özellikle anneler ve hamileler için oldukça yararlı olacağına inandığım için bu yazıyı yazıyorum.

Benim hamileliğimin neredeyse tamamı, oğluma 'ne alsam ne almasam, ne yararlı ne zararlı, bu para bu ürüne verilir mi' gibi soruları cevaplamak için bilgisayar başında geçti.

Ürün tanıtımlarında tabi ki her şey güllük gülistanlık anlatılıyor ama önemli olan kullanıcıların görüşü bence. Ürünün artı ve eksilerini yeterince bilip ona göre alışverişe çıkmak en iyisi tabi ki.

Benim gibi düşünen birileri daha varmış demek ki fikirdenk adlı siteyi kurmuşlar.Bu siteye üye olup kullandığınız ürünlerin artı ve eksilerini yorum olarak yazabiliyorsunuz,almayı düşündüğünüz bir ürünün yorumlarını okuyup karar verebiliyorsunuz ya da çocukla gidip gezdiğiniz memnun kaldığınız mekanları önerip, memnun kalmadığınız yerler için diğer anneleri uyara biliyorsunuz. 

Anneyseniz ya da anne olmayı düşünüyorsanız bir girip bakın derim.Ben bundan sonra baya zaman geçireceğim galiba orada :)


2 yorum:

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

Paylasim icin tesekkurler canim bende inceleyecegim sayende:-)

Unknown dedi ki...

Anneler arasi paylasim her zaman lazim :) hepimize yararli olur umarim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...