20 Ağustos 2013 Salı

BİZ BU HAFTA SONU #5


Merhaba...
Oğlum bu hafta sonu çok gezdi.Cumartesi günü arkadaşlarımızı ziyarete gittik.Onlarında Giray'dan 2 ay büyük çocukları var.Ve kendilerini fark etmeye başladıklarından beri ilk defa oturup oynadılar :) Giray 9(sol), Doruk 11 aylık (sağ).Daha küçük oldukları için pek bir şey anlamadılar ama yeşil çantam için büyük bir savaş verdiler.


Pazar günü bir değişiklik yapıp Marmara Ereğlisi'nde Paşa Cafe'ye kahvaltıya gittik.Kahvaltı istediğiniz zaman kahvaltı tabağının yanında,patates kızartması,sosis,sigara böreği ve reçel,tereyağ,bal,çikolatanın olduğu ayrı bir tabak geliyor.Yani rahat rahat doyuyorsunuz.
Ama çok şık bir mekan hayaliyle gelmeyin.Daha salaş bir mekan.Denize sıfır ama ön tarafı plaj olarak kullanılıyor.Yani hem denize girip hem yemek yiyebiliyorsunuz.


 Yemekten sonra uzun uzun oturup bir şeyler içtik.Hem arkadaşlarla biraz zaman geçirdik hem bebekler için değişiklik oldu.
5 kişi; kahvaltı,su,limonata,Türk kahvesi ve çaylar için toplam 100 Tl ödedik.Yediklerimize ve içtiklerimize göre gayet uygun bir fiyat.Yolunuz düşerse uğrayabilirsiniz bence.




2 yorum:

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Oyyy nasıl da gülmüş, maşallah oğlunuza :)

Unknown dedi ki...

Tesekkur ederiz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...