15 Ağustos 2013 Perşembe

SİLVER SİDE OTEL


Dün annemle oğlumu aldık havuz sefası yapmak için düştük yollara.Silver Side oteli bir deneyelim dedik.
Pişman da olmadık neyse ki. Giriş ücreti hafta içi 30 Tl, hafta sonu 40 Tl olarak belirlenmiş.Toplu bilet alımlarında ya da aboneliklerde fiyat daha uygun oluyor.

Hem açık hem kapalı havuzu var otelin.İki havuzda gayet temizdi.Ancak kapalı havuz biraz soğuk olduğu için açık havuzu tercih ettik.Havuzlar hem büyük hem derin.Çocuk havuzu da bebekler için derin ama 6-7 yaşındaki çocuklar gayet güzel yüzüyordu.



Havuz için giriş yaptığınız da hamam,sauna ve spor salonundan da faydalanabiliyorsunuz.Havuz sefamız bitince bir de hamam sefası yaptık bizde.Oğlumu hamam da yıkadık bu seferde :)


Saunaya girmedik ama merak ettim doğrusu 


Spor salonu gayet büyük


Giyinme odalarında kilitli dolaplar, tuvalet ve duş bulunuyor.Bir günlük kısa tatilden memnun kaldık biz.Bir kere de eşimle gitmeyi planlıyorum artık :)

1. yıl çekilişime katılmak için tık

5 yorum:

Sade Bir Yaşam dedi ki...

Silverside'a havuz için hiç gitmemiştim, fikir oldu teşekkürler :) yalnız hamam havuzun pabucunu dama attırabilir :) hamamları büyük müydü ve eşli gidenler için uygun yer var mı bilginiz var mı

Sevgiyle kalın..

Unknown dedi ki...

Hamam çok aşırı büyük değil.Ama 10-15 kişi rahat rahat girebilir.Tek olduğu için bay-bayan beraber giriliyor mecburen :)saunası bay-bayan ayrı sadece :)

Şepşeker dedi ki...

Güpgüzelmiş ;-) Eşinle de kısa zamanda git tatlım ;-)

Unknown dedi ki...

şepşeker; bebekten sonra bi dinlenmeyi hak etti o da :)

Okul dedi ki...

bloğunuzu cok beğendim takipteyim sizide beklerim : http://ebubekiragbaba.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...